Προφίλ

Η  ATLAS Ceramics αποτελεί μια μικρή βιοτεχνία κεραμικών προϊόντων με μακρόχρονη ιστορία. Από το 1970 λειτουργούσε ως μικρή οικογενειακή επιχείρηση με κύριο αντικείμενο την παραγωγή τουριστικών ειδών αγγειοπλαστικής. Η εταιρεία αυτή που άλλοτε λειτουργούσε με ιδιοκτήτη τον Μιχαήλ Γεωργόπουλο μεταφέρθηκε στα παιδιά του. Οι σημερινοί ιδιοκτήτες , Ο Παναγιώτης και η Αγγελική Γεωργοπούλου συνεχιστές του έργου του πατέρα τους  με σκληρή δουλειά, αγάπη και μεράκι διατηρούν το επάγγελμα του αγγειοπλάστη , ένα επάγγελμα που στις μέρες μας τείνει να χαθεί. Η εταιρεία τους ονομάζεται ATLAS Ceramics ,διατηρώντας το όνομα που είχε πρωτο-δώσει ο πατέρας τους στα τουριστικά αντικείμενα. Η εταιρεία έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή κεραμικών ειδών, τόσο μικρών διακοσμητικών -χρηστικών αντικειμένων όσο και μεγαλύτερων όπως κεραμικών ειδών κήπου (γλάστρες-κασπώ, κιούπια κλπ)

Η έδρα της εταιρείας αρχικά ήταν στο Ίλιον Αττικής και  από το 1987 βρίσκεται σε ιδιόκτητο χώρο στην βιομηχανική περιοχή της Μάνδρας Αττικής, στο 26ο χλμ επί της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών -Θηβών.

Παρ' όλες τις αντιξοότητες και την οικονομική κρίση που μαστίζει το επάγγελμα του αγγειοπλάστη στις μέρες μας, η εντιμότητα ως προς τους πελάτες, η ειλικρίνεια, η υπευθυνότητα, η σταθερή και καλή ποιότητα των προϊόντων,  έχουν διατηρήσει την εταιρεία στον χώρο των κεραμικών ειδών & ειδών λαϊκής τέχνης.

Η εταιρεία για μεγάλο χρονικό διάστημα είχε κάνει στροφή στον χώρο των κεραμικών κήπου (όπως γλάστρες)προμηθεύοντας πολλά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ τα τελευταία χρόνια με την τόνωση του εγχώριου τουρισμού έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στα τουριστικά αντικείμενα και στα είδη λαϊκής τέχνης. Τώρα κυρίως δραστηριοποιείται στα τουριστικά αντικείμενα τόσο στην Ελλάδα , όσο και στο εξωτερικό.

Τα τουριστικά αντικείμενα είναι κυρίως χειροποίητα, που χαρακτηρίζονται κάθε ένα για την μοναδικότητα του και εκτίθενται ετησίως στην έκθεση "Λαϊκή τέχνη και τέχνημα" που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO Αhens.

Οι υπηρεσίες μας

Υψηλή Ποιότητα

με την χρήση άριστων υλικών και άρτιων τεχνικών της κεραμικής τέχνης (αποτέλεσμα μακρόχρονης και σκληρής εργασίας) κατασκευάζουμε κεραμικά αντικείμενα υψηλής ποιότητας.        

Εξαιρετικά Σχέδια

διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο της κεραμικής  και σε συνεργασία με άριστους σχεδιαστές επιτυγχάνουμε εξαίρετες φόρμες και σχέδια

Μεγάλη Ποικιλία

σε χρηστικά, καθημερινά αντικείμενα τόσο για τον εσωτερικό όσο και τον εξωτερικό χώρο

Γρήγορη Παράδοση

σε Ελλάδα και Εξωτερικό στα ετοιμοπαράδοτα αντικείμενα